Mittatilauskalusteet

Mittatilauskalusteet ylpeydellä ja vanhoja käsityötaitoja vaalien

Olemme erikoistuneet huolellisesti viimeisteltyjen mittatilauskalusteiden valmistukseen. Teemme mittatilauskalusteet joko asiakkaan omien tai arkkitehdin suunnitelmien mukaan. Taitavien puualan erikoisosaajiemme käsissä mikä tahansa puulaatu kääntyy käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä henkiväksi mittatilauskalusteeksi. Valmistamme aikaa kestävät sekä näyttävät julkisten tilojen kiintokalusteet suurella ylpeydellä ja vanhoja käsityötaitoja kunnioittaen.

Meiltä voit tilata esimerkiksi vastaanottotiskit, kaapistot, naulakot, penkit ja tasot sairaaloihin, kouluihin ja päiväkoteihin sekä ravintoloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Toimipisteemme sijaitsee Ylöjärvellä ja olemme toteuttaneet mittatilauskalusteita moneen kohteeseen Tampereella, Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Tutustu referensseihimme.

Yksilölliset ratkaisut kaikkiin tiloihin

Laadukkaiden mittatilauskalusteiden valmistaminen vaatii monipuolista ammattitaitoa – kykyä hyödyntää perinteistä käsityötä ja taitoa hallita moderneja tietokoneohjelmoituja koneita. Paras lopputulos vaatii onnistuakseen myös halua pyrkiä parhaaseen ja odotukset ylittävään lopputulokseen. Vuosien varrella Pekan puusepät ovatkin tehneet sellaista työtä, josta yritys voi olla ylpeä!

Pyydä tarjous